Vacature: Medewerker pluimveehouderij

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Klazienaveen
  • Vacaturenummer 103401

Over de functie

Voor onze opdrachtgever - Pluimveehouder Ramon Harmes - uit Klazienaveen zoeken wij een fulltime medewerker pluimveehouderij. Het pluimveebedrijf heeft moderne, hoogwaardige stalruimte voor 270.000 vleeskuikens en voorziet middels het eigen akkerbouwbedrijf (verbouw van tarwe en korrelmais) grotendeels zelf in de voervoorziening voor de kuikens.

In deze afwisselende functie heb jij primair verzorgende en controlerende taken binnen het pluimveebedrijf. Daarnaast assisteer je bij alle voorkomende werkzaamheden, ook binnen het akkerbouwbedrijf en bouw je mee aan een nog mooiere toekomst van het bedrijf!

Ramon Harmes heeft oprecht een innovatief pluimveebedrijf met oog voor de omgeving, dierwelzijn en duurzaamheid. Het bedrijf is onlangs wederom gemoderniseerd en flink uitgebreid. De stallen zijn o.a. voorzien van lichtstraten en multifunctionele vloerverkoeling-systematiek. Tevens heeft Harmes geïnvesteerd in een eigen waterbron en een bewaarloods. Door de installatie van zonnepanelen en het gebruik van een innovatieve mestkachel voor droge mestverbranding, is het pluimveebedrijf anno 2018 volledig energieneutraal.

Het bedrijf biedt een vaste aanstelling en kent verder fijne collega’s en een prettige bedrijfscultuur. De verloning en arbeidsvoorwaarden gaan volgens de geldende cao.

Functie-eisen

> agrarische achtergrond , liefst in pluimveesector
> technische vaardigheden is een pre
> fulltime beschikbaar

Heb jij ervaring in de agrarische sector, goede technische vaardigheden en heb jij passie voor de pluimveesector: neem dan voor meer informatie contact op met Abiant Beilen, op 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.