Vacature: Lasrobot operator

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Joure
  • Vacaturenummer 103001

Over de functie

Ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Werk je zelfstandig, nauwkeurig en heb je een technische achtergrond? Vind je het daarbij geen probleem om in een ploegendienst te werken? Dan zal deze vacature je vast aanspreken!

Als lasrobot operator bedien en programmeer je zelfstandig de lasrobot om het productieproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Je draagt zorg voor de juiste kwaliteit van de producten en denkt mee over de optimalisatie van het proces. Tevens verricht je handlastaken uit en kun je kleine reparaties/storingen zelfstandig uitvoeren/oplossen. Je komt te werken in een jong, snelgroeiend en dynamisch productiebedrijf voor landbouwmachines. Onze opdrachtgever, gevestigd in Joure, levert duurzame machines met een uitstekende functionaliteit. Wegens toenemende drukte is onze opdrachtgever op zoek naar versterking.

Wij bieden jou een salaris conform cao metaal en techniek dat passend is bij jouw opleiding en ervaring.
Het gaat om een functie voor de langere tijd, waarbij een contract bij de opdrachtgever bij goed bevallen tot een van de mogelijkheden behoort.

Functie-eisen

> je hebt een technische mbo-opleiding op niveau 2-3
> je bent bereid om in twee ploegen te werken
> je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
> je bent flexibel en stressbestendig

Ben jij de lasrobot operator die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via