Vacature: Eerste monteur landbouwtechniek bij LMB Hogeveen B.V.

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Den Ham
  • Vacaturenummer 104073

Over de functie

Heb jij ervaring als monteur en kan jij zelfstandig alle voorkomende reparaties en servicebeurten uitvoeren? Dan is de functie eerste monteur landbouwtechniek misschien wel iets voor jou!

Je gaat aan de slag bij LMB Hogeveen B.V.: een bedrijf dat al meer dan 60 jaar bestaat. Ze hebben zich ontwikkeld in de landbouwmechanisatie, het in – en verkopen en repareren van landbouwmachines en tractoren. Ook hebben ze zich met diverse machines voor metaalbewerking, ontwikkeld in de constructie.
Een fantastisch bedrijf waar een gemoedelijke sfeer hangt.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van alles voorkomende reparaties, servicebeurten en het afleveren en klaarmaken van landbouwmachines en tractoren.

Je krijgt een uitdagende functie met een grote mate van zelfstandig werken. Je werkt fulltime dagdiensten voor onbepaalde tijd.

Functie-eisen

> je hebt ervaring als monteur (landbouwmechanisatie)
> je bent in het bezit van rijbewijs B(E)
> je bent bereid om cursussen en trainingen te volgen

Ben jij de eerste monteur landbouwtechniek die we voor LMB Hogeveen B.V. zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Leek via het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.