Vacature: Leidinggevende Schoonmaakbedrijf de Haan

  • Aantal uren per week 32 - 36 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Vacaturenummer 102114

Over de functie

Heb jij ervaring als leidinggevende in de schoonmaakbranche en ben je op zoek naar een baan met toekomstperspectief? Dan komen wij graag met jou in contact.

Schoonmaakbedrijf De Haan is een gerenommeerd schoonmaakbedrijf in de buurt van de stad Groningen waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Er wordt dan ook gebruik gemaakt van hoogwaardig materieel en de nieuwste reinigingstechnieken.

Als leidinggevende heb je circa 70 panden in beheer. Jij draagt er zorg voor dat deze panden goed en volgens de kwaliteitsnormen worden schoongemaakt. Kortom, je voert controlerondes uit. Belangrijk is dat je oog hebt voor kwaliteit en waar nodig ook zelf de handen uit de mouwen steekt.

Het betreft een zelfstandige en dynamische functie. Het aantal uren is per week in overleg te bepalen. Omdat de schoonmaak van kantoren en gebouwen vaak buiten kantoortijd plaatsvindt vind je het geen probleem om 's avonds te werken. Het kan voorkomen dat je bij ziekte en of verlof van medewerkers zelf gaat helpen in de schoonmaak.

Het gaat een functie van ongeveer 20 uur voor onbepaalde tijd, dus wanneer je goed presteert kun je ook voor de langere tijd blijven! Salariëring vindt plaats volgens Schoonmaak-en Glazenwassers-cao.

Functie-eisen

> je hebt meerdere jaren ervaring in een leidinggevende functie in de schoonmaakbranche
> je hebt oog voor service en kwaliteit en je hebt een flexibele werkhouding
> je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
> je bent bij voorkeur in het bezit van een VCA-certificaat

Past deze baan perfect bij jou? Reageer dan vandaag nog! Je kan ook contact opnemen met Abiant Bedum via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92. Rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf wordt niet op prijs gesteld.