Vacature: Timmerman modelmaker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Spijk
  • Vacaturenummer 103137

Over de functie

Toe aan de volgende stap in je carrière als timmerman? Lees dan snel verder!

Als timmerman modelmaker maak je met behulp van machines mallen voor trappen en balkons. Deze maak je aan de hand van werktekeningen. Vervolgens zet je de verschillende onderdelen in elkaar. Het is erg specialistisch werk vandaar dat je al een aantal jaren ervaring hebt opgedaan als modelmaker. Jij weet hoe je met hout om moet gaan en hoe je hout kan bewerken.

Het bedrijf is gevestigd in Noord-Groningen en gespecialiseerd in het maken van prefab betonmallen en het vervaardigen van prefab timmerwerk. Het bedrijf beschikt over twee grote productieruimtes waar modellen tot zes meter in doorsnede volledig worden afgewerkt. Het team bestaat uit circa twintig collega's, ieder met hun eigen vakkennis, van timmerlieden tot vakkrachten voor het plamuren en aflakken. Werken bij dit bedrijf, is werken in een professioneel team met korte lijnen.

Functie-eisen

Jij bent timmerman in hart en nieren. Je hebt minimaal een afgeronde mbo niveau 2 opleiding richting timmerman of bouwkunde. En technische tekeningen lezen? Dat kan jij als geen ander! Verder heb je ervaring in jouw vakgebied als timmerman en/of modelmaker. Heb je deze ervaring nog niet? Ook dan ben je vrij om te solliciteren, we hebben namelijk ook ruimte voor een leerling timmerman modelmaker.

Wij bieden een fulltime functie voor langere tijd aan.

Dus ben jij die ervaren timmerman modelmaker die wij zoeken? Neem dan zo snel mogelijk contact met Abiant Spijk via 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.