Vacature: Beveiligingsmonteur

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Beilen
  • Vacaturenummer 104127

Over de functie

Ben je een ervaren monteur die graag met zijn/haar handen werkt? Ben je daarnaast klantgericht, flexibel en oplossingsgericht? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving Beilen zijn we op zoek naar een beveiligingsmonteur. Als beveiligingsmonteur verricht je de onderhouds-, reparatie-en inbedrijfsstellingswerkzaamheden aan brandmeldinstallaties overeenkomstig planning, opdracht en werkinstructies. Je voert de bijbehorende administratie uit zoals de onderhoudsrapportages, logboeken en tijdregistratie en je adviseert de klanten ten aanzien van het gebruik, onderhoud en mogelijke aanpassingen/vernieuwingen van de installaties.

Om succesvol te zijn in deze functie ben je flexibel, zelfstandig en stressbestendig. Je beheert de voorraad van de servicewagen en houd deze op peil. Je vindt het geen probleem om deel te nemen aan 24-uur consignatiediensten en je bewaakt en leeft actief de arbeidsomstandigheden-, veiligheids-, kwaliteits-, en milieubeleid na.

We bieden je een fulltime uitdagende en technische functie met verantwoording. Je ontvangt een goed basissalaris en prima secundaire voorwaarden waaronder 24 vakantiedagen, 13 atv dagen en onkostenvergoeding. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en binnen de organisatie door te groeien.

Functie-eisen

> je beschikt over mbo werk- en denk niveau en bij voorkeur richting installatie/onderhoud
> je beschikt over een MBV-diploma
> je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
> je bent bereid deel te nemen aan weekeind- of storingsdiensten
> je bent dienstverlenend en beschikt over goede contactuele eigenschappen

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct. Heb je nog vragen of wil je meer informatie neem dan gerust contact op met Abiant Beilen via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze vacature via