Vacature: Werkvoorbereider kwaliteit

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Vacaturenummer 104137

Over de functie

Voor een groeiend bedrijf in Noord-Nederland dat gespecialiseerd is in stralen en coaten zijn wij op zoek naar een vakkundige werkvoorbereider / kwaliteitsmedewerker.

Kwaliteit staat bij onze opdrachtgever hoog in het vaandel. Het bedrijf hanteert dan ook een uitgekiend kwaliteitsmanagementsysteem zodat kan worden voldaan aan de wensen en eisen van de klant conform de gestelde kwaliteitsnormen. In jouw rol als werkvoorbereider / kwaliteitsmedewerker zorg jij er dagelijks voor dat ieder product conform de strenge kwaliteitsvoorschriften en vastgestelde normen de deur uit gaat. Je werkt hierbij nauw samen met je collega's in de productie en de werkplaatschef.

Wat ga je doen?
> verzorgen en begeleiden van controles en tests op straal-, coating- en spuitwerkzaamheden
> planning van inspecties
> het verwerken van aanvragen volgens de aangegeven normen van de klant
> bezoeken van de opdrachtgever bij grote projecten
> uitvoeren van inspecties op locatie
> correcte registratie en verwerking van gegevens in het ERP-systeem Prodist
> verzorgen van de benodigde formaliteiten omtrent kwaliteitsnormen

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou?
Je hebt oog voor detail en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je neemt initiatief en weet werkzaamheden goed te plannen. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en bent uiterst gedreven om samen met je collega’s steeds weer topkwaliteit conform de gestelde normen en wensen van de klant te leveren.

Wat bieden wij jou?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel dan bieden wij je uitzicht op een aanstelling bij een groeiende, dynamische organisatie met een prettige, open bedrijfscultuur en volop mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen.
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze veelzijdige functie? Neem dan contact op met Annet Fruitema, Adviseur werving & selectie, telefoonnummer 050 206 00 91.