Vacature: Productiemedewerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau vmbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Joure
  • Vacaturenummer 104222

Over de functie

Ben jij een leergierige, gedreven medewerker die van aanpakken weet? Sta je verder open om nieuwe dingen te leren en wil je voor langere tijd aan de slag? Dan komen wij graag met jou in contact!

Binnen dit bedrijf uit de omgeving van Sneek zal je worden opgeleid tot productiemedewerker voor confectiewerk. Dit betekent dat je leert werken met verschillende industriële naaimachines om allerlei soorten kunststof netten en gazen te produceren. Denk hierbij aan beschermingsnetten voor gewassen, en sportnetten voor bijvoorbeeld tennis of voetbal. Bij dit kleine bedrijf kom je in een hecht team te werken. We zijn dus op zoek naar iemand met een sterke teamspirit voor wie collegialiteit belangrijk is. Relevante werkervaring is niet persé vereist. Het is vooral belangrijk dat je leergierig bent en dat je op den duur goed zelfstandig kunt werken.

Functie-eisen

> relevante werkervaring is een pré

Ben jij de productiemedewerker die we zoeken? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via