Vacature: Medewerker drukkerij

  • Aantal uren per week 0 - 8 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband oproep
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Vacaturenummer 101803

Over de functie

Heb je enige ervaring met drukkerij werkzaamheden en ben ij op oproepbasis beschikbaar? Lees dan snel verder welke vacature wij voor jou beschikbaar hebben.

In de provincie Friesland zijn we voor een drukkerij op zoek naar een medewerker die op de piekmomenten ondersteuning kan bieden bij alle voorkomende werkzaamheden. Omdat het alleen om werkzaamheden tijdens de piekmomenten gaat kan het zijn dat je slechts eens in de paar weken werkzaam bent.

Bij dit kleine familiebedrijf staan persoonlijke aandacht en flexibiliteit richting de klant hoog in het vaandel. Voor het drukken van posters, flyers en allerhande drukwerken wordt er gewerkt met een traditionele drukpers en verschillende geavanceerde printers. Het is handig wanneer je ervaring hebt met dergelijke werkzaamheden, zodat je taken zelfstandig op kunt pakken.

Functie-eisen

> je hebt kennis van InDesign
> je hebt ervaring met CorelDRAW
> je bent woonachtig in Zuidoost- Friesland
> ervaring met Xerox printers en Fiery is een pre

Ben jij de drukkerij medewerker waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Surhuisterveen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.