Vacature: Assistent manager horeca

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leeuwarden
  • Vacaturenummer 104248

Over de functie

Voel jij je als een vis in het water in een horeca-omgeving en heb je ervaring met leiding geven? Dan komen we graag met jou in contact! Voor een fastfoodrestaurant in Leeuwarden zoeken wij een assistent manager. Binnen de functie stuur je samen met de manager een team van rond de 15 medewerkers aan. Met jouw oog voor kwaliteit zorg je ervoor dat alles tiptop in orde is en dat alle klanten snel en goed geholpen worden. Er heerst een open en gemoedelijke bedrijfscultuur en het doel is om altijd als team een prestatie te leveren. Waar nodig ondersteun je dan ook jouw collega’s in de keuken of bij de kassa. De functie biedt dus voldoende afwisseling!

Het restaurant is 7 dagen per week geopend. De werkdagen- en tijden zijn in overleg. Omdat je anderen aanstuurt is het mooi wanneer je enige leidinggevende horeca-ervaring meebrengt. Verder is het een pre wanneer je over een HACCP-certificaat en BHV beschikt. In overleg met het bedrijf zal een startdatum worden vastgesteld.

Functie-eisen

> een afgeronde mbo-opleiding, niveau 4

Ben jij de assistent manager waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.