Vacature: Allround medewerker melkveehouderij

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Scheemda
  • Vacaturenummer 104258

Over de functie

Heb jij ervaring met werkzaamheden in een melkveehouderij en ben je tussen de 24 en 40 uren per week beschikbaar om te werken? Dan komen wij graag met jou in contact!

Voor een biologisch melkveebedrijf in de omgeving van Scheemda zoeken we per direct een allround agrarisch medewerker. Dit melkveebedrijf houdt ongeveer 170 melkkoeien en c.a. 130 stuks jongvee. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig melken van koeien. Verder voer je controlerondes uit en help je met het verhokken van koeien.

Het is belangrijk dat je zelfstandig met melkmachines kunt werken en dat je hart ligt bij het verzorgen van koeien. Daarnaast is het wenselijk dat je beschikt over technisch inzicht zodat je kleine problemen zelf kunt oplossen. Bij voorkeur ben je fulltime, of minimaal 24 uur per week beschikbaar om te werken.

Functie-eisen

> je bent gewend om met machines te werken
> je hebt een opleiding of werkervaring in de melkveehouderij

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Voor vragen of meer informatie kun je gerust contact opnemen met Abiant Scheemda via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.