Vacature: EPA-W adviseur

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Beilen
  • Vacaturenummer 102920

Over de functie

Je bent iemand die nauwkeurig werkt, oog heeft voor detail en een uitstekende gesprekspartner voor zowel klanten, ondernemers en uitvoerders. Je kunt verantwoordelijkheid aan en werkt efficiënt. Daarnaast ben je in staat de klanten van een gedegen advies te voorzien.

Voor een opdrachtgever in Midden-Drenthe zijn we opzoek naar een EPA adviseur voor in de woning- en utiliteitsbouw. Als EPA adviseur in de woningbouw ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief uitvoeren en rapporteren van de opdrachten van de klant. Je houdt je bezig met het verrichten van inspecties, het onderzoeken van energiebesparende maatregelen en het berekenen van een energielabel voor een woning of woongebouw.

Onze opdrachtgever is een adviesbureau op het gebied van energiezuinig bouwen en verbouwen. Dit gebeurt in opdracht van onder andere woningbouwcorporaties, architecten, projectontwikkelaars en particuliere opdrachtgevers. Daarnaast bieden ze uitstekende voorwaarden en een functie voor langere periode.

Functie-eisen

> je hebt een afgeronde mbo of hbo opleiding (bouwkunde/ werktuigbouwkunde)
> je hebt bij voorkeur aantoonbare werkervaring als EPA adviseur
> je bent in het bezit van de benodigde certificaten
> het is mooi meegenomen wanneer je ervaring hebt in het lezen en interpreteren bouwkundige tekeningen maar dit is geen vereiste
> je bent in het bezit van rijbewijs B

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze vestiging Beilen via telefoonnummer 050 206 00 92 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via