Vacature: Schoonmaakmedewerker Ten Boer

  • Aantal uren per week 16 - 24 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Ten Boer
  • Vacaturenummer 104302

Over de functie

Ben jij op zoek naar een parttime functie als schoonmaker in en rondom Ten Boer? Dan hebben wij de perfecte (bij)baan voor jou!

Schoonmaken? Dat kan jij als geen ander! In deze baan maak je verschillende (kantoor)panden schoon. Wanneer je begint, wordt je eerst ingewerkt door een van je nieuwe collega’s. Daarna kun je zelfstandig aan de slag.

Jouw werkzaamheden bestaan uit:
> stofzuigen
> bureaus schoonmaken
> sanitair reinigen

Het gaat om werk voor onbepaalde tijd, dus wanneer je goed presteert kun je ook voor de langere tijd blijven! Voor deze functie als schoonmaker is het belangrijk dat je beschikbaar bent van maandag tot en met vrijdag in de namiddag/avonden (van circa 16.00-20.00 uur). Totaal werk je circa 20 uur per week.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een rijbewijs B, zodat je makkelijk naar verschillende locaties kunt om schoon te maken. Verder is enige ervaring in de schoonmaak mooi meegenomen, maar zeker geen harde eis.

Word jij onze nieuwe schoonmaakmedewerker? Stuur dan je cv! Je kan ook contact opnemen met Abiant Bedum via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.