Vacature: Commercieel medewerker binnendienst FC Groningen

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau hbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Vacaturenummer 104434

Over de functie

Fc Abiant

FC Groningen is een karaktervolle betaald voetbalorganisatie. Een dynamische club, al jaren succesvol actief in de Eredivisie. Maar bovenal een ambitieuze, kleurrijke en maatschappelijk betrokken organisatie. De prestaties van én de gezamenlijke passie voor FC Groningen verbinden, verblijden en inspireren vele duizenden trotse en betrokken supporters, medewerkers, vrijwilligers, (amateur)sporters en het aangesloten bedrijfsleven.

De Trots van het Noorden is volop in beweging en voor de Afdeling Commercie van deze prachtige volksclub, zoekt Abiant Werving en Selectie een;

Commercieel medewerker binnendienst (40 uur per week)

Een representatieve teamspeler met overzicht en organisatietalent. Een ervaren en daadkrachtige libero. Iemand die er direct staat, want je bent verzekerd van een basisplek in dit gedreven en vindingrijke commerciële team!

Als Commercieel medewerker binnendienst ben je een spilfiguur op deze veelzijdige afdeling. Je staat dagelijks telefonisch in contact met sponsoren en businessclubleden en samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de logistieke processen, administratieve ondersteuning en de organisatie van bijeenkomsten en evenementen. Daarnaast pak je alle operationele taken ten behoeve van de Afdeling Commercie op. Jij weet optimale randvoorwaarden te creëren, zodat het sales team de commerciële doelstellingen weet te realiseren.

Jouw werkzaamheden:
> het uitvoeren van alle voorbereidende activiteiten van de afdeling Commercie en marketing die benodigd zijn voor de wedstrijdorganisatie van FC Groningen
> het organiseren van zakelijke bijeenkomsten en evenementen ten behoeve van de Business Club
> verantwoordelijk voor al het telefoonverkeer op de afdeling Commercie
> voorbereiding en verslaglegging van het wekelijkse commercieel overleg
> het uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden voor de accountmanagers m.b.t. het plannen van afspraken, het afhandelen contracten en het opstellen en versturen van offertes het afhandelen van contractvoorwaarden van sponsorcontracten/relaties
> het aanleveren van diverse rapportages
> het uitvoeren van alle correcte en actuele correspondentie en opstellen van nieuwsbrieven

Functie-eisen

Wat moet je voor deze functie in huis hebben?
Je dient over een hbo werk- en denkniveau te beschikken, bij voorkeur in een commerciële richting. Ook heb je enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie. Om deze functie goed uit te voeren moet je nauwkeurig kunnen werken, relatiegericht zijn en goed kunnen samenwerken. Vanzelfsprekend beschik je over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Verder weet je goed prioriteiten te stellen, schakel je makkelijk tussen verschillende werkzaamheden en is het werken met deadlines je niet onbekend. Op hectische momenten houd jij je hoofd koel en weet je het overzicht te bewaren.
Je werkt ook op wedstrijddagen en zo nu en tijdens sponsor- en businessclubevenementen, dus flexibiliteit is een absolute must!

Wat kun je verwachten?
Als jij de geschetste basisplek haalt, dan stap je in een gepassioneerd en hecht commercieel team; kans-denkers en teamspelers die voor elkaar klaar staan. Je zult een energieke, humorvolle werkomgeving ervaren, die door de sportieve belangen, de media-aandacht en de diverse betrokken doelgroepen oprecht geen dag hetzelfde is!

Abiant Werving en Selectie verzorgt voor FC Groningen het werving- en selectietraject aangaande deze functie. Wij begeleiden jou dus naar deze veelzijdige functie in een zeldzaam dynamische werkomgeving. Je zult direct in dienst treden bij FC Groningen op basis van een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd.

Reageren
Herken jij jezelf in het hierboven geschetste profiel en grijp jij deze unieke kans om onderdeel uit te maken van FC Groningen? Reageer dan snel en stuur ons je cv mét je uitgebreide motivatie naar wervingenselectie@abiant.nl. Heb je nog vragen neem gerust contact op met Annet Fruitema, adviseur bij Abiant Werving en Selectie. Zij weet alles van deze job. Je kunt haar bereiken op tel. nummer 050 206 00 91.

Over Abiant Werving en selectie
Abiant is één van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland met 11 vestigingen in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Onze afdeling Abiant Werving & selectie is gespecialiseerd in het werven en selecteren van ondersteunend en hogerkaderpersoneel (mbo+, hbo en wo) in de sectoren zakelijke dienstverlening, techniek en bouw. Wij beschikken over een uitgebreide database van gemotiveerde kandidaten met diverse kwaliteiten, specialismen en competenties. Opdrachtgevers zijn bij ons aan het juiste adres voor zowel ambitieuze, talentvolle starters als ervaren, daadkrachtige professionals die staan voor wat ze doen. Dankzij onze zorgvuldige wervings- en selectieprocedure, jarenlange ervaring als intermediair en goede kennis van de markt, zijn we in staat de juiste match te maken.

Deel deze pagina via