Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Onderhoudsmonteur installatietechniek

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 101885

Over de functie

Wil jij onderdeel uitmaken van een snel groeiende, persoonlijke en vakbekwame serviceorganisatie op het gebied van verwarming, koeling en luchtbehandeling? Ben jij een gedreven, daadkrachtig en vooral ook klantgerichte techneut? En ben jij toevallig op zoek naar en / of beschikbaar voor een nieuwe uitdaging met gunstig toekomstperspectief?

Abiant is voor opdrachtgever Klimacom uit Groningen op zoek naar allround onderhoudsmonteurs die hun team willen komen versterken!

Wat is Klimacom?
Klimacom B.V. is sinds medio 2016 het service- en onderhoudsbedrijf van de Huisman Groep uit Stadskanaal. De werkzaamheden van Klimacom behoorden oorspronkelijk tot de activiteiten van de afdeling Service & Onderhoud van Huisman Warmtetechniek B.V. In de afgelopen 30 jaar is dit onderdeel uitgegroeid tot één van de grotere serviceorganisaties in Noord-Nederland. Klimacom repareert en onderhoudt verwarmings-, warmwater-, koel- en luchtbehandelingsapparatuur, voor zowel zakelijke (o.a. SCIOS installaties), als particuliere opdrachtgevers.

Wat maakt Klimacom interessant om voor te werken?
Bij Klimacom sta jij als medewerker centraal. Je komt er terecht in een persoonlijk en benaderbaar team, waar jouw mening als gedreven monteur en praktijkman telt! Je wordt er uitgedaagd om scherp te blijven op procesverbetering en optimale klantbediening. Klimacom is bovendien een ervaren partij met veel expertise aan boord. Expertise die met jou wordt gedeeld, eventueel aangevuld met relevante scholingsmogelijkheden. Als onderhoudsmonteur bij Klimacom maak je ook kennis met de nieuwste technologieën en technieken uit de installatiebranche, iets wat jouw werk interessant, afwisselend en waardevol maakt.

Klimacom heeft als doelstelling om binnen een aantal jaren één van de grootste technische service verlenende organisaties van Nederland te worden. De speerpunten waar Klimacom heel nadrukkelijk op inzet zijn duurzaamheid en ontwikkeling.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Als onderhoudsmonteur wordt er dagelijks een beroep gedaan op jouw vakkennis en kunde. Vanuit huis ga je met een auto van Klimacom op pad om jouw klanten te bezoeken. Jouw klantenbestand varieert van grote organisaties tot particulieren. Je werkt zelfstandig en informeert de klant zo goed mogelijk. De kwaliteit van de uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden staat elke dag bovenaan jouw prioriteitenlijst. Met behulp van moderne communicatiemiddelen (zoals een tablet) verwerkt je je bevindingen en stuurt deze digitaal naar je collega’s op kantoor; op naar een nieuwe werkdag!

Wat bieden wij?
> de mogelijkheid om onderdeel te zijn van één van de snelst groeiende service organisaties van Noord-Nederland
> uitzicht op een vaste aanstelling
> een uitstekend salaris
> goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eigen bestelauto
> volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
> een prettige bedrijfscultuur waar jouw mening telt

Functie-eisen

Kom jij in aanmerking?
Om voor deze functie in aanmerking te komen is het belangrijk dat jij aan de volgende eisen voldoet:

> je hebt een afgeronde mbo 2/3 opleiding (richting installatietechniek)
> je hebt ervaring als installatiemonteur
> je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat
> je beschikt over een rijbewijs B
> je bent communicatief vaardig
> je bent klantgericht
> je bent ambitieus

Zie jij jezelf bij Klimacom werken, maar heb jij nog specifieke vragen over het bedrijf of de vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met Paul van Zand, accountmanager van Abiant Techniek. Paul is gespecialiseerd in jouw vakgebied en heeft het meeste contact met onze opdrachtgever Klimacom. Je kunt Paul bereiken via techniek@abiant.nl of door te bellen naar 050 20 60 200.

Deel deze pagina via