Vacature: Servicemonteur beveiligingssystemen

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Vacaturenummer 104347

Over de functie

Ben jij een technicus in hart en nieren, en heb je ervaring met beveiligingstechniek? Lijkt het jou daarnaast leuk om in een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid aan de slag te gaan? Lees dan hier wat de functie van servicemonteur beveiligingssystemen inhoudt.

Als servicemonteur ga je voor onze opdrachtgever langs bij bedrijven en instellingen voor het onderhoud en de reparatie van verschillende soorten beveiligingssystemen. Denk hierbij aan brandmeldsystemen, inbraaksignaleringssystemen, toegangscontrolesystemen en camera observatie systemen. Het leveren van kwaliteit en een deskundige service zijn dus erg belangrijk. Daarom zoeken we iemand met ervaring op het gebied van installatietechniek. Ook ervaring in de beveiligingsbranche is gewenst.

No-nonsense en professioneel zijn termen die de bedrijfscultuur goed omschrijven. Samen met je collega monteurs lever jij een bijdrage aan veiligere werkplekken. Wanneer je zelfstandig op pad gaat weet je complexe klantvragen op te lossen. Hierbij is klantgerichtheid belangrijk omdat je als een visitekaartje van het bedrijf opereert. De functie biedt dus veel uitdaging en voldoende ruimte om jouw kennis en kunde toe te passen en uit te breiden.

De organisatie waarvoor je gaat werken heeft zich gevestigd in de buurt van Leek en is al meer dan dertig jaar een begrip als het gaat om services op het gebied van netwerkinfra, vaste- en mobiele communicatie en beveiligingssystemen. De services worden met name verleend aan bedrijven en overheids-, zorg- en onderwijsinstellingen.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs B
> je hebt een afgeronde mbo opleiding in de richting (elektro- / installatie) techniek
> je bent in het bezit van de diploma’s Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties en Monteur Beveiligingsinstallaties (MBV)
> je kunt een verklaring van betrouwbaarheid afgeven

Ben jij de servicemonteur beveiligingssystemen die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via