Vacature: Maaimachinist

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Scheemda
  • Vacaturenummer 104516

Over de functie

Een groenvoorzieningsbedrijf dat al tientallen jaren bekend staat in de provincie zoekt een maaimachinist. Zij werken voor zowel bedrijven, de overheid en particulieren. Zij bieden klanten een volledige dienstverlening, bestaande uit: ontwikkeling, aanleg en onderhoud van cultuur- en civieltechnische werken en groenvoorziening projecten. Vanaf ontwerp tot realisatie van projecten worden zij ingeschakeld. Ook pakken zij renovatieprojecten en een stukje beheer op voor zowel de lange als korte termijn. Belangrijke pijlers voor het bedrijf zijn: kwaliteit, service en flexibiliteit richting klanten.

Groene vingers, werken in de buitenlucht en zelfstandig op pad. Klinkt dat voor jou heerlijk? Dan is de vacature maaimachinist de perfecte baan voor jou! Je werkt op de maaimachine door de hele provincie Groningen. Je komt langs bedrijven, scholen en verzorgingstehuizen om alles weer netjes te maken. Door jouw technisch inzicht ben je ook prima in staat om onderhoud aan de machine te verrichten.

Wij bieden jou een salaris conform de cao Hovenier dat aansluit op jouw werkervaring en opleidingsachtergrond. Het gaat om werk voor het komende seizoen, tot ongeveer oktober.

Functie-eisen

Voor de vacature maaimachinist:
> heb je een afgeronde opleiding richting groen
> ben je in bezit van rijbewijs BE
> heb je een geldig VCA-certificaat

Wil jij in aanmerking komen voor deze vacature maaimachinist? Stuur dan je cv op! Mocht je vragen hebben of meer informatie willen neem dan contact op met ons uitzendbureau. Dat kan op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl

Deel deze pagina via