Vacature: Keukenmonteur

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Vacaturenummer 104388

Over de functie

Heb jij geruime ervaring met het plaatsen van keukens en ben je iemand die zijn vakkundigheid graag zelfstandig inzet? Lees hier wat de functie van zelfstandig werkend keukenmonteur inhoudt, dan kun wellicht binnenkort al in deze uitdagende functie aan het werk.

Onze opdrachtgever is een groeiende keukenonderneming uit de omgeving van Leek. Zij zoeken per direct een ervaren monteur van keukens. Als zelfstandig werkend keukenmonteur bezoek je klanten voor het plaatsen van keukens en voor het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden. Denk hierbij aan activiteiten zoals het (de)monteren van fronten en het vervangen van apparatuur, werkbladen en andere keukenonderdelen. Een kijkje in de keuken van dit bedrijf leert dat persoonlijke aandacht voor de klant een van de sleutels tot het succes is. Hoewel dat de organisatie groeit blijven persoonlijke aandacht en het leveren van maatwerk zeer belangrijke uitgangspunten. Zij leveren keukens in de door de klant gewenste kleur en stijl, variërend van klassieke tot moderne ontwerpen.

De oprichters van dit familiebedrijf zijn zelf al meer dan 25 jaar actief in de keukenbranche. De organisatie heeft dus geruime kennis en ervaring over keukens en renovatiewerkzaamheden aan boord. Omdat het een zelfstandige functie betreft zoeken we iemand met ruime ervaring met het plaatsen en renoveren van keukens. Voor werkzaamheden ga je zelfstandig bij klanten langs en ga je vakkundig en op een klantvriendelijke wijze te werk. Je bent in staat uiteenlopende vragen te beantwoorden en voelt je voldaan wanneer je een tevreden klant verlaat.

Voor deze uitdagende functie ben je op doordeweekse dagen fulltime aan het werk. Ook woon je bij voorkeur in de omgeving van Leek. We zoeken iemand die zijn kennis en kunde graag voor langere tijd bij het bedrijf in wil zetten.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs BE
> je bent woonachtig in de omgeving van Leek

Ben jij de keukenmonteur waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via