Vacature: Medewerker pluimveehouderij

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Borger
  • Salaris Tussen €12,- en €15,- per uur
  • Vacaturenummer 103733

Over de functie

Heb jij affiniteit met de agrarische sector en ben je op zoek naar een leuke en afwisselende baan? Dan ben jij de medewerker pluimveehouderij die wij zoeken!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Borger zoeken we een fulltime medewerker pluimveehouderij. Het gaat om een bedrijf met vleeskuikens. In deze afwisselende functie heb jij primair verzorgende en controlerende taken binnen het pluimveebedrijf. Je verzorgt de dagelijkse stalrondes, controleert de gezondheid van de kuikens en voert ze. Daarnaast ben je bereid mee te draaien in de weekenddiensten en alarmdiensten.

Het betreft een fulltime functie en je werktijden en startdatum zal in overleg zijn. Het bedrijf biedt een vaste aanstelling en kent verder fijne collega’s en een prettige bedrijfscultuur. De verloning en arbeidsvoorwaarden gaan volgens de geldende cao.

Functie-eisen

> je beschikt over een agrarische achtergrond of je hebt ervaring in een soortgelijke functie
> je beschikt over een rijbewijs B
> je bent fulltime beschikbaar

Heb jij ervaring in de agrarische sector, ben je fulltime beschikbaar en heb jij passie voor de pluimveesector? Neem dan voor meer informatie contact op met ons uitzendbureau in Beilen, op 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via