Vacature: Trekkerchauffeur graszodenkwekerij

  • Aantal uren per week 32 - 36 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Beilen
  • Vacaturenummer 104334

Over de functie

In verband met de drukte voor het aankomend seizoen zijn we op zoek naar een trekkerchauffeur graszodenkwekerij. Ben je op zoek naar een (bij)baan? Bekijk dan onderstaande vacature.

Je komt te werken voor een graszodenkwekerij in de omgeving van Beilen. Door hun jarenlange ervaring in de graszodenteelt zijn ze gespecialiseerd in het leveren van topkwaliteit graszoden. Dagelijks worden de graszoden vers van het land gesneden. Door een nauwkeurige selectie van zaden zijn de zoden geselecteerd op uiterlijk en sterkte. Daarom zijn de graszoden mooi van kleur, goed betreedbaar en van uitstekende kwaliteit. Ze worden op een natuurlijke manier gekweekt, zonder netting. De opdrachtgever voorziet tuincentra, hoveniers en particulieren jarenlang van mooie zoden van eigen bodem.

Als trekkerchauffeur graszodenkwekerij ga je je voornamelijk bezig houden met het maaien van het gras. Bijkomende taken zijn het klaarleggen van de graszoden voor transport en het eventueel snijden van de graszoden.

De werktijden, het aantal uren en de startdatum zijn allemaal in overleg. Het is dus perfect als bijbaan maar ben je op zoek naar wat anders dan kun je ook reageren!

Functie-eisen

De ideale kandidaat heeft enige ervaring met het rijden op een trekker en is in het bezit van een trekker rijbewijs.

Enthousiast geworden van deze vacature trekkerchauffeur graszodenkwekerij? Meld je dan nu aan! Heb je nog vragen of wil je meer informatie neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze pagina via