Vacature: Schoonmaakmedewerker Groningen Zuid/ Paterswolde

  • Aantal uren per week 0 - 8 uur
  • Opleidingsniveau vmbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Vacaturenummer 104302

Over de functie

Ben jij op zoek naar een parttime functie als schoonmaker in en rondom Groningen Zuid/ Paterswolde? Dan hebben wij de perfecte (bij)baan voor jou!

Schoonmaken? Dat kan jij als geen ander! In deze functie maak je verschillende (kantoor)panden in de omgeving schoon. Wanneer je begint, word je eerst ingewerkt door een van je nieuwe collega’s. Als medewerker schoonmaak bestaan jouw werkzaamheden uit stofzuigen, het schoonmaken van bureaus en het reinigen van sanitair. Snelheid maar ook zeker kwaliteit spelen hierbij een belangrijke rol.

Het gaat om werk voor onbepaalde tijd, dus wanneer je goed presteert kun je ook voor de langere tijd blijven! Voor deze functie als schoonmaker is het belangrijk dat je beschikbaar bent van maandag tot en met vrijdag in de namiddag en avonden (van circa 17:00 tot 20:00 uur). In dit tijdsbestek werk je per dag ongeveer anderhalf uur. In totaal werk je dus circa 7,5 uur per week.

Functie-eisen

> enige ervaring in de schoonmaak is een pre (niet verplicht)
> je bent beschikbaar van maandag t/m vrijdag vanaf 17:00 uur

Word jij onze nieuwe schoonmaakmedewerker? Reageer dan direct. Voor vragen of voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via