Vacature: Magazijnbeheerder

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband werken en leren
  • Standplaats Spijk
  • Vacaturenummer 104732

Over de functie

Je bent een nauwkeurige, zelfstandig werkende magazijnmedewerker die bekend is met alle werkzaamheden die bij de functie komen kijken. Je hebt affiniteit met logistiek en je bent op zoek naar een verantwoordelijke functie. Herken je jezelf in dit profiel? Dan is deze baan als magazijnbeheerder je op het lijf geschreven.

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Spijk zijn we op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie van magazijnbeheerder. Als magazijnbeheerder ben je verantwoordelijk voor de controle van in- en uitgaande goederen en interne distributie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de ontvangst en de opslag van de goederen op de juiste plaats in het magazijn, het verzamelen, klaarzetten van orders ten behoeve van project en het op orde houden van het magazijn.

Bijkomende werkzaamheden zijn:
> het verzorgen van de juiste registratie en administratieve afwikkeling van in- en uitgaande goederen
> het inkopen van gereedschappen en materialen
> het onderhouden van contacten met leveranciers
> het verrichten van alle verder voorkomende werkzaamheden

Wij bieden je een fulltime functie voor langere periode. Je werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag overdag. Je komt te werken in een veelzijdige, afwisselende functie binnen een professionele en informele organisatie. De informele en open werksfeer creëert een prettige omgang met collega’s waarbij persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd.

De magazijnbeheerder die we zoeken is in het bezit van een geldig rijbewijs B en beschikt over eigen vervoer. Daarnaast heb je kennis van materialen en gereedschappen en beschik je over enige ervaring met en goede kennis van geautomatiseerde registratiesystemen.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een afgeronde mbo opleiding (bij voorkeur richting logistiek)
> je bent in het bezit van aantoonbare werkervaring als magazijnbeheerder
> je bent een aanpakker en weet goed overzicht te houden

Ben jij de magazijnbeheerder waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.