Vacature: Melker

  • Aantal uren per week 0 - 8 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Joure
  • Vacaturenummer 104738

Over de functie

Beschik jij over ervaring met werkzaamheden op een melkveehouderij en ben je een paar uurtjes per week beschikbaar om te ondersteunen? Lees dan hier wat deze functie van melker inhoudt en waar je per direct aan de slag kunt.

Het agrarische bedrijf waar jij aan het werk gaat is gevestigd in de regio tussen Leeuwarden en Heerenveen. Zoals de functienaam al doet vermoeden ondersteun je op dit agrarische bedrijf met melkwerkzaamheden. Dit familiebedrijf houdt zo’n 110 melkkoeien en beschikt over een 2x10 melkstal. Het is de bedoelding dat je dit werk meteen zelfstandig kunt doen dus ervaring als melker (bijvoorbeeld door een stage of werk) is een vereiste. Verder help je met het schoonmaken en instrooien van boxen en met het aanschuiven van voer voor het vee.

We zijn op zoek naar iemand die drie dagen per week in de namiddag beschikbaar is. Jouw werktijden zijn ongeveer van 17:00 tot 19:00 uur. In totaal werk je dus tussen de 6 en 8 uren per week. De dagen waarop je werkt worden in overleg bepaald. Optioneel werk je in het weekend, maar ook dit wordt vooraf in samenspraak vastgesteld.

Woon je in de omgeving Midden- Friesland en beschik je over de nodige ervaring? Dan ben jij de juiste kandidaat voor deze functie! Het salaris wordt bepaald op basis van jouw ervaring en leeftijd en gaat volgens de cao productiegerichte dierhouderij.

Functie-eisen

> je beschikt over werk ervaring als melker
> je bent in het bezit van rijbewijs B

Wil je graag aan de slag als melker? Solliciteer dat direct. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via