Vacature: Parttime medewerker melkveehouderij

  • Aantal uren per week 16 - 24 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Kantens
  • Vacaturenummer 104766

Over de functie

Heb je ervaring met het werken op een melkveehouderij en ben je op naar een nieuwe (parttime) uitdaging? Ben je daarnaast woonachtig ten noorden van de stad Groningen? Bekijk dan snel deze vacature!

De melkveehouderij waar jij gaat werken is in de omgeving van Kantens. Je gaat 3 middagen in de week (maandag, woensdag en donderdag) en om de zaterdagen aan de slag op de melkveehouderij. Je werktijden zijn in de middagen van 13.00 – 18.00 uur en de zaterdag de gehele dag.

Het betreft een bedrijf waar om en nabij de 180 koeien gemolken worden met melkrobots. Het is daarom belangrijk dat je dit werk eerder hebt gedaan. Verder help je met het schoonmaken en instrooien van boxen en met het aanschuiven van voer voor het vee, met daarnaast een beetje werk op de trekker.

Woon je in de omgeving van Groningen en beschik je over de nodige ervaring? Dan ben jij de juiste kandidaat voor deze functie! Jouw salaris wordt bepaald op basis van jouw ervaring en leeftijd en gaat volgens de cao dierhouderij.

Functie-eisen

> je beschikt over werk ervaring in de veehouderij
> je bent bij voorkeur in het bezit van een opleiding mbo dierhouderij
> je beschikt over een T-rijbewijs

Wil je graag aan de slag als parttime medewerker melkveehouderij? Solliciteer dat direct. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 206 00 92 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via