Vacature: Zelfstandig werkend kok

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Spijk
  • Vacaturenummer 104354

Over de functie

Is jouw specialiteit het maken van stamppot mous? En is dit ook nog eens jouw favoriete gerecht om klaar te maken? Joint the team! Wij hebben een vacature zelfstandig werkend kok uitstaan.

Vanzelfsprekend heb je een passie voor eten en de bereiding daarvan. Of het nu gaat typische Groninger maaltijden, complete buffetten of luxe diners, jij maakt alles in een handomdraai klaar. Herkenbaar? Dan zoeken wij jou voor deze rol als zelfstandig werkend kok. Jouw creativiteit wordt in deze functie vol benut. Naast het bereiden van gerechten mag je ook nieuwe gerechten bedenken. In een klein team van drie collega’s ben je verantwoordelijk voor de keuken.

Je wilt fulltime aan de slag? Dat kan bij dit hotel & restaurant in de omgeving van Spijk. In een idyllisch dorp zijn zij gevestigd, waarbij ze naast hotelkamers ook een bruin café en restaurant hebben.

Functie-eisen

Voor deze vacature kok zoeken wij iemand:
> met een afgeronde koksopleiding
> die ervaring heeft opgedaan als kok in een restaurant
> die als geen ander weet wat gastvrijheid is

Ben jij de zelfstandig werkend kok waar wij naar op zoek zijn? Stuur dan je cv op! Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij ons uitzendbureau in Spijk via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92

Deel deze vacature via