Vacature: Magazijnmedewerker voertuigtechniek

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Joure
  • Vacaturenummer 104791

Over de functie

Wil jij graag werken met grote bedrijfswagens en ben jij technisch ingesteld? Reageer dan snel op deze vacature! Voor een truck dealer, tevens specialist in bedrijfswagens in Friesland, zijn wij per direct op zoek naar een fulltime magazijnmedewerker.

Als magazijnmedewerker houd jij je in eerste instantie bezig met prefabricage en het klaarmaken van orders. Daarnaast kan het voorkomen dat je meehelpt met de productie van verschillende bedrijfswagens.

Het bedrijf waar jij komt te werken is specialist in het ontwikkelen en produceren van transportoplossingen. Voor het hele pakket rondom bedrijfswagens kun je hier terecht. Denk hierbij aan het ontwerpen, bouwen, repareren en onderhouden van voertuigen. Daarnaast houdt dit bedrijf zich bezig met het bedenken en ontwerpen van maatwerk voor speciale klantwensen. Zij verzinnen oplossingen voor het efficiënter maken van voertuigen zoals bijvoorbeeld een groter laadvermogen. De werkomgeving is dynamisch en er zijn volop doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden.

Het gaat om een fulltime functie voor langere tijd in een klein team. Het team bestaat uit 4 vakmannen die alles weten van trucks. Binnen het bedrijf is er veel aandacht voor de klant en de sfeer onder het personeel is familiair en respectvol. De werktijden zijn van 07:30 tot 16:30 uur maar enige flexibiliteit hierin wordt erg op prijs gesteld. De verdiensten voor deze baan zijn conform cao.

Functie-eisen

> je bent in bezit van een heftruckcertificaat (pré)
> je hebt enige kennis en inzicht in techniek en logistiek
> je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit

Ben jij de magazijnmedewerker die we zoeken? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via