Vacature: Chauffeur/productiemedewerker van Dijk Diervoederfabrikant

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Rasquert
  • Vacaturenummer 104004

Over de functie

Ben jij als chauffeur/productiemedewerker klaar voor een combinatierol? Dan ben je bij van Dijk in Rasquert aan het juiste adres.

Als chauffeur bezorg je de bestelde producten bij klanten. Daarnaast ondersteun je de productie. Overzicht bewaren, prioriteiten stellen en hierop inspelen kan jij als geen ander. En dat is maar goed ook, want er komen de hele dag door aanvragen binnen en komen er klanten langs op de werkvloer. Samen met je collega’s zet je de schouders eronder! En als team maak je de werkzaamheden af.

Van Dijk is een diervoederfabrikant, waar diervoer wordt geproduceerd. Ook worden er allerlei verschillende producten gemaakt die het boerenbedrijf nodig heeft. Je werkt samen in een klein team, waar hard werken en gezelligheid centraal staat.

Functie-eisen

> je hebt rijbewijs C
> je hebt een geldig heftruckcertificaat
> je hebt affiniteit met en kennis van de agrarische sector
> je bent niet bang voor vieze handen (stoffige omgeving)

Verder is het mooi meegenomen wanneer je in het bezit bent van een VCA-certificaat.

Dus begin jij liever vandaag dan morgen als chauffeur/productiemedewerker bij van Dijk? Stuur dan gelijk je cv op! Abiant Bedum verzorgt de werving- en selectie voor deze vacature. Voor meer informatie of vragen kun je terecht bij Abiant op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl

Rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina via