Vacature: Industrieel spuiter

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Spijk
  • Salaris Tussen €10,- en €15,- per uur
  • Vacaturenummer 104826

Over de functie

Natlakken, coaten en spuiten. Deze termen komen jou zeker bekend voor! Heb jij ervaring als spuiter of wil je het vak graag leren? Voor een opdrachtgever in de buurt van Spijk zijn we op zoek naar een industrieel spuiter.

Je gaat in de functie van spuiter aan het werk voor een bedrijf dat is gespecialiseerd in het bouwen van polyester carrosserieën voor bestel- en vrachtwagens. De gebouwde carrosserieën worden allen naar wens van de klant geleverd en dat betekent dat ze dus ook op verschillende manieren gespoten en gelakt worden. En dat is precies wat jij gaat doen; je zorgt ervoor dat alle carrosserieën strak in de lak worden gezet. Hierbij komt jouw oog voor detail en je precieze werkwijze goed van pas. Alleen het beste resultaat telt voor jou!

Je wordt onderdeel van een klein, ervaren en vakkundig team. Wij zoeken iemand met een proactieve houding die met zijn collega’s meedenkt over de beste werkwijze. Omdat jullie in de werkplaats projectmatig werken is geen dag hetzelfde. Per project maken jullie een plan van aanpak en voeren jullie dit als team uit. Jij bent dus iemand die prima met anderen kan samenwerken.

De aangeboden functie is beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week. Het geboden salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring als spuiter. We zoeken iemand die graag op lange termijn met het bedrijf wil meegroeien.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een geldig VCA- certificaat (of bereid om deze te halen)
> je hebt (enige) ervaring met spuiten en/ of coaten

Ben je enthousiast geworden over deze vacature van industrieel spuiter? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via