Vacature: Zandstraler

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Bedum
  • Salaris Tussen €10,- en €15,- per uur
  • Vacaturenummer 104845

Over de functie

Ruwe materialen, daar werk jij graag mee! De metaalindustrie is dan ook een sector die jou aanspreekt en je draait voor hard werken je handen zeker niet om. Heb je hier al eerder in gewerkt of wil je hier graag in aan het werk om jouw kennis in deze industrie te verbreden? Dan spreekt deze functie van zandstraler / gritstraler bij Duroflame in Bedum jou zeker aan!

Zandstralen is een techniek waarbij je staal behandelt door een soort zand onder hoge druk op het materiaal te “stralen”. Als leerling leer je bij Duroflame alle fijne kneepjes van het zand- en gritstralen. Je komt als zandstraler te werken bij de enige pelletkachel fabriek in West- Europa. Zoals de naam doet vermoeden worden hier pelletkachels ontworpen en ontwikkeld. Dit zijn echter niet zomaar pelletkachels; Voor iedere klant wordt een stijlvol en duurzaam model ontworpen en ontwikkeld. Of dat nu landelijk, industrieel of gewoon oer-Hollands is: voor iedere interieurstijl is er een geschikte pelletkachel!

In deze functie ben jij de aangewezen persoon om de geproduceerde pelletkachels te stralen. Doordat je met verschillende soorten straalmiddelen (zoals straalzand) werkt, komt er tijdens het werken het nodige stof vrij. Hier deins jij echter niet voor terug. Je gaat werken vanuit de moderne fabriek in Bedum. Hier werk je samen met een klein en hecht team dat zich dag in dag uit met veel bezieling inzet om de beste producten af te leveren bij hun klanten. Voor dit werk hoef je nog geen ervaring te hebben. We zijn met name op zoek naar iemand die het vak graag wil leren, en die wil meegroeien met de organisatie.

Het salaris voor deze functie wordt uitbetaald volgens de cao Metaal & Techniek en ligt tussen de €10,- en €15,- bruto per uur. De hoogte hiervan is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Functie-eisen

> je bent leergierig en wilt je ontwikkelen tot een waar vakman/ vakvrouw

Ben je enthousiast geworden en wil je graag aan de slag als zandstraler bij Duroflame? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via