Vacature: Allround monteur Next Generation Shipyards

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Lauwersoog
  • Salaris Tussen €12,- en €16,- per uur
  • Vacaturenummer 104082

Over de functie

Je bent een monteur in hart en nieren en sleutelt graag. Dankzij je mechanisch inzicht kent een schip weinig geheimen voor je. En dat komt goed uit. We zetten je graag aan het werk als allround monteur bij Next Generation Shipyards!

Next Generation Shipyards heeft een eigen lijn werkschepen voor de beroepsvaart ontwikkeld. De herkenbare NG schepen worden onder keur gebouwd en voldoen aan alle huidige eisen voor de professionele gebruiker. NG Shipyards verleent uitgebreide service en onderhoud aan alle soorten schepen. Next Generation Shipyards heeft een eigen afdeling engineering met goed opgeleide engineers op het gebied van scheepsbouw. Op verzoek worden er uitwerkingen van bouwtekeningen, berekeningen en werktekeningen voor schroefassen, stuurwerk en andere installaties gemaakt.

Wij zoeken een allround monteur voor verschillende werkzaamheden zoals het monteren van mechanische, hydraulische, pneumatische en motorische elektrische installaties. Het werk is gevarieerd en vereist hoge accuratesse en creativiteit. Jouw doel in je functie is om alles waar je aan werkt zo perfect mogelijk te af te stellen en te assembleren. Binnen je werk krijg je veel ruimte voor een eigen aanpak zodat jij zelfstandig problemen op kunt lossen en bij twijfels over je eigen aanpak kun je altijd terecht bij de projectleiders.

Wat bieden wij jou?
> een fulltime baan
> salaris volgens de cao-Metaal en Techniek
> veel ruimte voor eigen inbreng

Functie-eisen

Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je over technisch inzicht en bij voorkeur relevante werkervaring. Verder ben je flexibel en kun je goed zelfstandig werken maar ben je ook een échte aanwinst voor het bedrijf.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct! Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Abiant Techniek op 050 206 02 00 of mail naar techniek@abiant.nl.

Deel deze vacature via