Vacature: Allround technisch medewerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Salaris Tussen €11,- en €16,- per uur
  • Vacaturenummer 103765

Over de functie

Je hebt een technische achtergrond, geen hoogtevrees en wilt graag je leidinggevende kwaliteiten ontwikkelen. Dan kom je in deze veelzijdige functie van technisch medewerker zeker aan je trekken!

Je gaat aan het werk voor een klein bedrijf uit de regio Leek dat leverancier is van sierverlichting, feestverlichting en sfeerverlichting. Deze armaturen (lichtconstructies) leveren zij aan gemeenten en bedrijven verspreid door heel Nederland. Ze weten zich te onderscheiden door samen met de klant gaan ze om tafel om zo een onderscheidend en uniek product te ontwikkelen. Een prachtig verlichte winkelstraat of juist subtiele sfeerverlichting op de winkelgevel; Alles is mogelijk!

Jouw werkdag
's Ochtends kom je naar de werkplaats en maak je onder het genot van een kopje koffie een praatje met je collega’s. Er is een opdracht binnengekomen van een winkelier die zijn pand met een op maat gemaakte armatuur wil verfraaien. In de werkplaats bereid je met het team van 5 collega’s de werkzaamheden voor. Jullie lassen de constructies in elkaar en monteren de minilampjes en lichtslangen aan de hand van de tekening. Met jouw technische achtergrond weet je hierin je collega’s aan te sturen en instructies te geven. Als de armatuur af is en alle benodigde materialen zijn verzameld springen jullie in de bedrijfsbus om ze op locatie bij de klant te monteren en installeren. Je staat de klant netjes te woord en waar nodig overleggen jullie over de beste en mooist mogelijke opstelling.

Jullie zijn net klaar als je wordt gebeld voor een storing ergens anders. Weer een nieuwe uitdaging! Jullie bezoeken de betreffende klant en kijken samen naar de best mogelijke oplossing. Heb je deze niet direct voorhanden? Dan denk je flexibel met de klant mee en bied je een alternatief. Geen uitdaging is voor jou te groot! Tevreden keer je in de middag terug naar huis. Klaar voor weer een nieuwe veelzijdige werkdag morgen!

In deze fulltime functie van allround technisch medewerker bieden we jou een mooi salaris van tussen de €11,- en €16,- bruto per uur. Jouw ervaring en leeftijd bepalen de uiteindelijke hoogte van het salaris.

Functie-eisen

> je hebt een achtergrond in de elektrotechniek
> je bent niet bang om op hoogte te werken
> je bent in het bezit van rijbewijs BE

Verder is het mooi meegenomen als je in het bezit bent van de volgende certificaten (of bereid bent deze te behalen):
> VCA- certificaat
> Heftruckcertificaat
> Hoogwerker certificaat

Ben jij de veelzijdige techneut die wij hier omschrijven? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via