Vacature: Vakantiekracht met VCA- certificaat

  • Aantal uren per week 32 - 36 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vakantiewerk
  • Standplaats Delfzijl
  • Salaris Tussen €5,- en €13,- per uur
  • Vacaturenummer 103659

Over de functie

Ben jij niet vies van een grondige schoonmaakbeurt en wil jij aankomende zomer graag wat geld sparen? Stop dan met zoeken! Als vakantiekracht met VCA- certificaat hebben wij de ideale zomerbaan voor je beschikbaar.

Voor de periode van 3 tot en met 25 augustus (week 31 t/m 34) zijn wij op zoek naar harde werkers die graag de handen uit de mouwen steken. Je gaat in deze periode schoonmaken op een productielocatie in de buurt van Delfzijl waar gedurende het jaar gipsplaten worden geproduceerd. Banden, filters, het maakt jou niet uit want jij krijgt alles weer goed schoon! Zo ben je bezig met putten leegscheppen, rollen schoonkrabben, vet opruimen en af en toe assistentie van de technische dienst. Je deinst er dus zeker niet voor terug om een beetje vies te worden.

Het is hard werken, maar er is ook zeker ruimte voor een geintje met jouw collega's op zijn tijd. Omdat de werkzaamheden plaatsvinden in een fabriek is de minimumleeftijd om hier aan de slag te gaan 18 jaar. Verder is het voor deze vakantiebaan nodig om een VCA- certificaat te hebben. Mocht je dat willen, dan kun je na deze drie weken ook nog ander vakantiewerk doen.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een geldig VCA- certificaat (of bereid om deze te halen)
> je bent minimaal 18 jaar oud
> je bent beschikbaar tussen 3 en 25 augustus 2019

Ben je enthousiast geworden en wil jij deze zomer graag aan het werk als vakantiekracht met VCA- certificaat? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via