Vacature: Chauffeur betonmixer

  • Aantal uren per week 24 - 32 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband oproep
  • Standplaats Emmen
  • Salaris Tussen €14,- en €16,- per uur
  • Vacaturenummer 103471

Over de functie

Heb jij een vrachtwagenrijbewijs en zoek je nog werk voor een aantal dagen per week? Vind je enkel het chauffeuren wat te eentonig en help je daarom ook graag bij andere werkzaamheden? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou als betonmixerchauffeur!

Onze opdrachtgever levert betonmortel vanuit verschillende betoncentrales verdeeld over Nederland aan aannemers, overheidsinstellingen en particulieren. Het is een prettig bedrijf om voor te werken waarbij kwaliteit en service voorop staan. Naast de werkzaamheden als chauffeur ben je ook bereid om andere werkzaamheden aan te pakken zoals: bijspringen bij kleine reparaties en storingen, schoonmaakwerkzaamheden en werkzaamheden met de shovel. Het zou daarom fijn zijn als je ervaring hebt met een shovel.

Het gaat om een functie op basis van oproep. Het aantal uren is afhankelijk van de drukte bij het bedrijf en varieert van 8 tot 32 uur. Het salaris is conform cao en zal tussen de €14,- en €16,- bruto per uur zijn.

Wij bieden
> een afwisselende baan met mogelijkheden voor eigen initiatief en doorgroeimogelijkheden
> leuke collega’s, een prettige werksfeer bij een informeel bedrijf

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs C/CE inclusief code 95
> je bent in het bezit van VCA of bent bereid dit te halen
> je hebt een flexibele en gemotiveerde instelling

Wil jij als betonmixerchauffeur op pad? Solliciteer dan direct en vergeet niet je cv mee te sturen. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Emmen, telefoonnummer 050 206 00 92 of per mail vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via