Vacature: Planner Coatinc Groningen B.V.

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Salaris Tussen €15,- en €21,- per uur
  • Vacaturenummer 104984

Over de functie

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging met veel verantwoordelijkheden? Deins je niet terug voor een veelzijdig takenpakket en heb je ervaring als planner? Dan ben jij de kandidaat waar Coatinc in Groningen naar op zoek is!

Je gaat aan de slag voor The Coatinc Company op de vestiging in Groningen. Dit internationaal opererende bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het verzinken van allerlei soorten metalen. De locatie in Groningen waar jij aan het werk gaat telt zo’n 60 medewerkers. Op deze vestiging worden onder andere de technieken thermisch verzinken, hoge temperatuur verzinken, centrifugaal verzinken, poeder coaten en natlakken toegepast.

In de functie van planner zorg je voor het correct inplannen van orders en het maken van afspraken. Je bewaakt de planning, reageert tijdig en stelt doelen voor om tot een oplossing te komen. Je communiceert met de productie ten aanzien van planning, mogelijkheden en afspraken in periodiek productieoverleg. Je informeert de klanten wat betreft de voortgang van orders. Daarnaast verzorg je de juiste verwerking van deze gegevens in de planning, leg je gemaakte afspraken vast en sta je klanten telefonisch te woord.

Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring in een soortgelijke functie. Je beschikt bij voorkeur over kennis van technische specificaties met betrekking tot het verzinken/coaten. Je kent het leveringsprogramma in algemene zin en je hebt de kennis van de kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften. Je weet een planning aan te passen in overleg met de bedrijfsleider en klanten. Het realiseren van vastgestelde leverbetrouwbaarheid is voor jou geen probleem en je stelt oplossingen voor ten aanzien van knelpunten.

Je voelt je verantwoordelijk voor het bewaken van afgesproken levertijden en een efficiënte planning. Je zorgt voor een juiste communicatie met betrekking tot voortgang en overdracht qua werkzaamheden.

Wij bieden jou:
> een fulltime functie voor langere tijd
> salaris conform cao Metalektro schaal G

Functie-eisen

> je hebt aantoonbare werkervaring als planner in een productieomgeving
> je bent in het bezit van een NEN 1461- certificaat of je bent bereid deze te halen
> je hebt kennis over veiligheids-, Arbo-, milieu- en kwaliteitsvoorschriften
> je hebt kennis over de procesgang binnen een productiebedrijf
> je beschikt over een basis kennis van Duitse en Engelse taal

Ben jij de planner waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050 206 00 91 of via wervingenselectie@abiant.nl.

Deel deze vacature via