Vacature: Agrarisch medewerker pluimvee en of akkerbouw

  • Aantal uren per week 16 - 24 uur
  • Opleidingsniveau vmbo
  • Dienstverband stage
  • Standplaats Stadskanaal
  • Salaris Tussen €5,- en €11,- per uur
  • Vacaturenummer 104820

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in het buitengebied van Stadskanaal zijn we op zoek naar een stageloper voor het gecombineerde pluimvee en akkerbouwbedrijf.

Als medewerker voer je allerlei werkzaamheden uit die op het pluimveebedrijf voorkomen. Je kunt hierbij denken aan: controle rondes lopen in de stal, het verzamelen van losliggende eieren, eieren sorteren aan de sorteerband en het onderhouden van het terrein.

Voor de akkerbouwtak zoeken we een kandidaat die helpt met het klaarleggen van het land, op de trekker met kipper klimt tijdens de oogst en helpt met het onderhouden van de machines.

Het is een parttime functie, waarbij de werktijden en leerdoelen in overleg met de opdrachtgever kunnen worden bepaald. Deze functie is zeer geschikt voor een bol of bbl student! Ook als je interesse bij slechts één bedrijfsonderdeel ligt kun je reageren, samen met de opdrachtgever kijken we naar de juiste invulling.

Spreekt deze functie je aan en wil je graag aan de slag in de pluimveesector in combinatie met de akkerbouw? Reageer dan snel en wie weet ga jij hier binnenkort starten.

Je bruto uurloon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring maar zal tussen de €5,- tot €11,- zijn.

Functie-eisen

> je hebt relevante werkervaring in de melkveehouderij
> je bent bereid zelfstandig te werken
> je kunt op eigen gelegenheid bij de opdrachtgever komen
> je bent in het bezit van een trekker rijbewijs

Ben je enthousiast geworden van deze vacature medewerker pluimveehouderij? Solliciteer dan direct! Wil je meer informatie of heb je nog vragen mail dan naar vacature@abiant.nl. Of neem direct contact op met onze vestiging in Stadskanaal op telefoonnummer 050 206 0092.

Deel deze pagina via