Vacature: Bakwagenchauffeur

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Veenwouden
  • Salaris Tussen €12,- en €15,- per uur
  • Vacaturenummer 105008

Over de functie

Ben jij graag onderweg? Ben je in bezit van rijbewijs C en deze zomer beschikbaar voor een tijdelijke functie? Lees dan snel verder. Misschien ben jij de bakwagenchauffeur waar wij naar op zoek zijn!

Onze opdrachtgever, waar jij voor aan de slag gaat, is groothandel in vleesproducten voor voornamelijk horecagelegenheden. Ze verkopen onder andere vers vlees zoals varkensvlees, rundvlees, lamsvlees maar ook kippenvlees en wild. Daarnaast kun je bij dit bedrijf terecht voor vleeswaren en worden er nog echte ambachtelijke rookproducten zoals gerookt spek geproduceerd.

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die het leuk vindt om zelfstandig op pad te gaan met een auto vol handel. Iedere dag bezorg je de producten aan de hand van een route die voor jou wordt gemaakt. Als chauffeur kom je op veel verschillende plekken en je spreekt veel verschillende mensen. Dit maakt dat geen dag hetzelfde is. Omdat jij bij de klanten langs gaat om de producten te bezorgen is het belangrijk dat je representatief over komt en klantvriendelijk bent.

De vacature is ontstaan doordat vaste medewerkers op vakantie zijn. In de weken 32, 33 en 34 kun je fulltime aan de slag. De werktijden zijn van 08:00 uur tot ongeveer 16:00/ 16:30 uur. Het loon wordt gebaseerd op de cao vleessector en ligt tussen de €12,- en €15,- bruto per uur.

Functie-eisen

> je bent in bezit van rijbewijs C en code 95
> je bent beschikbaar in de weken 32, 33 en 34
> je hebt een representatieve houding en bent klantvriendelijk

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Verstuur dan vandaag nog jouw sollicitatie! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via