Vacature: ADR chauffeur tanktransport

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Drachten
  • Salaris Tussen €13,- en €16,- per uur
  • Vacaturenummer 105035

Over de functie

Wil jij met een moderne truck door het noorden van Nederland toeren? Werk jij het liefst bij een bedrijf waar de lijnen kort en duidelijk zijn? Vind je het niet erg om in ploegen te werken? Dan ben jij misschien wel de ADR chauffeur waar wij naar op zoek zijn!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een kandidaat die brandstoffen wil laden en lossen bij klanten en tankstations in het noorden van Nederland. Om brandstoffen te mogen vervoeren dien je in bezit te zijn van de volgende rijbewijzen/ certificaten:
> rijbewijs CE
> bestuurderskaart
> Code 95
> ADR certificaat met tankmodule

We zijn dan ook op zoek naar een kandidaat die in bezit is van al deze bovenstaande papieren. Als je ook nog in bezit bent van een VCA certificaat is dit mooi meegenomen maar dit is geen vereiste. Eventuele nascholing voor de certificaten en opleidingen worden door de opdrachtgever aangeboden.

De vacature staat open voor 37 uren per week waarbij je in ploegen werkt. Je werkt in de ochtend/ middag of middag/avond. Normaal gesproken werk je van maandag tot en met vrijdag maar eens per 8 weken werk je een weekenddienst.

Het bedrijf waar je komt te werken kan beschreven worden als een familiebedrijf met korte, duidelijke lijnen en een actieve personeelsvereniging. Je komt te werken met 7 andere chauffeurs en 18 medewerkers op kantoor/ buitendienst. Het loon wordt gebaseerd op cao Nove en bedraagt tussen €13,- en €16,- bruto per uur.

Functie-eisen

> je bent in bezit van alle bovengenoemde rijbewijzen/ certificaten
> ervaring als ADR chauffeur is een pre
> in bezit van een geldig VCA certificaat is een pre
> je bent klantvriendelijk, representatief en werkt veilig

Ben jij in bezit van alle benodigde papieren en ben je nog op zoek naar een fulltime baan? Wij ontvangen graag jouw sollicitatie met cv. Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacaturetekst? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op telefoonnummer 050 206 00 92 of per mail: vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via