Vacature: Allround medewerker mediabedrijf

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Salaris Tussen €9,- en €11,- per uur
  • Vacaturenummer 104988

Over de functie

Klanten te woord staan, schoonmaken en pakketten rondbrengen. Het maakt jou niet uit wat de werkzaamheden zijn want jij bent van alle markten thuis! Zie jij een veelzijdige fulltime functie wel zitten? Lees dan wat de functie van allround medewerker in Leek inhoudt.

Je gaat aan de slag bij een mediabedrijf uit de buurt van Leek dat actualiteiten en informatie verzamelt, selecteert, produceert en distribueert. Zoals gezegd ga je bij dit bij dit bedrijf gevarieerd aan het werk. Wanneer er drukwerken weggebracht moeten worden naar een klant spring je in de bestelbus om bestellingen af te leveren. Gaat de telefoon bij de receptie? Dan aarzel jij niet en sta je klanten op een nette manier te woord. Je maakt dus graag een praatje met mensen. Ook draai jij je hand er niet voor om wanneer de kantoren grondig schoongemaakt moeten worden of wanneer je wordt gevraagd bij te springen met licht administratieve taken.

Als ware duizendpoot spring je dus bij verschillende klussen bij. Hierbij ben je van maandag tot en met vrijdag aan de slag. Soms kunnen de werkdagen wat uitlopen, maar dit is voor jou geen probleem. Later compenseer je dit uiteraard weer.

Binnen het bedrijf wordt waarde gehecht aan jouw persoonlijke ontwikkeling, professionaliteit en plezier in het werk. Ook buiten het werk worden zo nu en dan leuke uitjes gepland. Als allround medewerker liggen jouw verdiensten tussen de €9,- en €11- bruto per uur afhankelijk van jouw werkervaring.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs B
> je bent in het bezit van eigen vervoer

Ben jij de allround medewerker die wij zoeken? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via