Vacature: Productiemedewerker papierverwerking

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Winschoten
  • Salaris Tussen €9,- en €11,- per uur
  • Vacaturenummer 103983

Over de functie

Kun jij goed zelfstandig werken en wil jij graag aan de slag in de productie? Voor een papierverwerkingsbedrijf in de buurt van Winschoten zoeken wij per direct een gemotiveerde medewerker die voor langere tijd aan het werk wil. Heb jij het in je? Lees dan verder wat de vacature van productiemedewerker inhoudt!

Je gaat werken voor een bedrijf dat vrijwel alle soorten karton en papier verwerkt en verhandelt. Vanuit de vier loodsen van het bedrijf wordt het papier geperst, verwerkt, opgeslagen en verhandeld. Het bedrijf koopt en verkoopt papier en papier gerelateerde producten over de hele wereld. Bijna al deze producten worden op het bedrijventerrein in containers verladen voor verscheping over de hele wereld.

Jouw werkplaats wordt de grote bedrijfsloods. Als productiemedewerker wordt jouw taak hier het bedienen van een zaagmachine. Hiermee zaag je grote papierrollen met een gewicht van 10-15 kilo per stuk op maat. Verder zorg je ervoor dat de werkplaats er tijdens en na jouw werkdag netjes en verzorgd uit ziet. Hier werk je met één collega samen.

Jouw werktijden zijn in deze fulltime functie mooi overzichtelijk; je werkt namelijk op doordeweekse dagen van 08:00 tot 17:00 uur. De hoogte van het salaris ligt in elk geval tussen de €9,50 en €11,- bruto per uur. Je kunt bij dit bedrijf meteen voor langere tijd aan het werk. Dit is dus een mooie kans op een langdurig dienstverband!

Functie-eisen

• je bent in het bezit van een heftruck certificaat (pre)
• je bent in staat om te tillen

Heb jij de goede papieren voor deze functie en wil je graag snel aan het werk? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via