Vacature: Industrieel reiniger

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Dag in dag uit op hetzelfde kantoor aan het werk? Nee, daar hoeven we jou niet voor te bellen! Jij bent iemand die de handen graag uit de mouwen steekt en die niet terugdeinst voor fysiek werk. Lees hier of de functie van industrieel reiniger in Leek bij jou past.

Je gaat werken voor een schoonmaakbedrijf uit de buurt van Leek. De schoonmaakdiensten van dit bedrijf variëren van glasbewassing en gevelreiniging tot de schoonmaak van bedrijfspanden en dak reiniging. Met behulp een hogedrukspuit of telescoopsysteem maak jij de ramen en gevels van bedrijven en particulieren schoon. Vergis je niet; dit is fysiek een pittige klus. Maar voor jou is dit een mooie bijkomstigheid van jouw werk als industrieel reiniger. Doordat je zelfstandig als glazenwasser op klussen aan het werk gaat kom je op veel verschillende plekken. Hierbij kun je gebruik maken van bedrijfsvervoer. Naast het wassen van ruiten en gevels maak je ook dakgoten, dakpannen en fabriekshallen schoon.

Het aantal uren ligt op voorhand nog niet vast. Dit hangt samen met de hoeveelheid opdrachten. Wel lopen de werkzaamheden (mits het weer dit toelaat) het gehele jaar door. Het salaris bij deze baan van glazenwasser ligt tussen de €10,- en €12,- bruto per uur. De hoogte is afhankelijk van jouw ervaring als industrieel reiniger.

Functie-eisen

• je hebt geen hoogtevrees
• rijbewijs B (BE is een pre)
• ervaring in de schoonmaak is een pre

Heb jij het in je om als industrieel reiniger aan het werk te gaan? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via het telefoonnummer 050 206 0092 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via