Vacature: Mengmeester

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als mengmeester ben jij verantwoordelijk voor het instellen, opstarten en bedienen van de menginstallatie. Hierbij zorg je dat er altijd een perfect eindproduct het terrein afgaat. 

Ben jij bereid om de functie van mengmeester helemaal op je te nemen? En ben jij bereid om ook andere werkzaamheden op te pakken?  Dan ben jij de mengmeester waar wij naar op zoek zijn.

In de functie van mengmeester word je intern opgeleid en ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden rondom de menginstallatie. Zo zorg jij er dagelijks voor dat de machine opgestart en ingesteld wordt.  Wanneer dit achter de rug is vul je de machine. Hierbij maak je gebruik van een shovel en zet je de productie in gang.  Na afloop zorg je dat de machine schoongemaakt wordt en voer je indien nodig klein onderhoud aan machines uit.  

Ben je tevens in het bezit van een CE-rijbewijs? Dat is mooi, maar geen harde eis. Dan behoort het verrijden van beton ook tot je mogelijkheden. Zo kun je het eindproduct afleveren bij de klant.

Functie-eisen

  • je bent in het bezit van een shovel certificaat
  • ervaring met het bedienen geautomatiseerde machines


Over het bedrijf

Je komt te werken op een bedrijf waar kwaliteit voorop staat. Doordat er een eigen laboratorium aanwezig is kunnen zij hun product op elk gewenst moment testen en indien nodig verbeteren.  Dit samen met hun jarenlange ervaring maakt dat de klant tot de betonspecialist in de regio behoort.

Wat wij bieden

Kortom wij bieden jou een veelzijdige fulltime functie die bij goed bevallen voor langere tijd is.

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Solliciteer dan gauw. Heb je nog vragen over de vacature mengmeester? Neem dan contact op met Abiant Scheemda, telefoonnummer 0597 59 11 15

Deel deze vacature via