Vacature: Grondwerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau OngeschooldMavoMbo

Over de functie

Moe maar voldaan, die uitspraak staat jou op het lijf geschreven. Je zit vol energie en vindt het lekker om je handen uit de mouwen te steken. Dat komt goed uit! Wij zijn namelijk voor een opdrachtgever uit Heerenveen op zoek naar een ervaren grondwerker die niet terugdeinst voor werk.

Je gaat werken in een groepen van vier personen. en werkt onder andere nauw samen met de kraanmachinist. Jullie vervangen de gasleidingen van huizen. Hierbij bestaan jouw werkzaamheden vooral uit voorsteken, gaten graven en bestraten. Ook ondersteun je de gasfitter bij het monteren en testen van de leidingen. Je kunt dus wel zeggen dat je een manusje-van-alles bent en alles tot in de puntjes onder controle hebt. Omdat jullie in een team werken, kunnen jullie varen op elkaars kennis en ervaring, uiteindelijk zorgen jullie als team dat de klus geklaard wordt.

Functie-eisen

  • ervaring als grondwerker
  • in bezit van geldig VCA-certificaat
  • b rijbewijs

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een onderaannemer van grote partijen. Je kunt er dus zeker van zijn dat er vele klussen gaan volgen na deze klus in Bad Nieuweschans of in Oostwold. Het is een jong en bloeiend bedrijf en bestaat ruim 10 jaar. Het bedrijf is gespecialiseerd in gas- en waterleidingen. Ze zijn van alle markten thuis en ontwikkelen zich volop door. Wil jij ook deel uitmaken van dit leuke team? Ze ontvangen je met open armen!

Wat wij bieden

Er is werk voor langere tijd en je kunt direct starten. De eerste tijd zullen jouw werkzaamheden vooral plaatsvinden in Oostwold of Bad Nieuweschans, maar de opdrachtgever heeft ook veel klussen in andere regio’s in het noorden van Nederland. De voorkeur gaat uit naar een ervaren grondwerker, maar bij een sterke motivatie staat de opdrachtgever ook open voor een leerling. Het salaris ligt tussen € 11,- en € 15,- bruto per uur conform cao Metaal & Techniek en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij grondwerker en wil jij via Abiant aan de slag bij deze leuke opdrachtgever? Solliciteer dan voor 30 januari. Heb je nog vragen over de vacature 'Grondwerker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via