Vacature: Bakker

  • Salaris Tussen € 5,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau OngeschooldHavoMbo

Over de functie

Proef jij nu al de heerlijke geur die je elke dag bij binnenkomst gaat ruiken? Voor een bakkerij in de omgeving van Joure zijn we op zoek naar een productiemedewerker die flink de handen uit de mouwen wil steken. Heb jij ervaring met bakken en ben je op zoek naar een fulltime baan? Lees dan snel verder. Wellicht is deze vacature voor bakker in Joure precies wat jij zoekt!

De werkzaamheden als bakker zijn heel divers. Omdat je rond een uur of 6 in de ochtend al begint met bakken ben jij een vroege vogel en vind je het geen probleem om vroeg op te staan. Je gaat aan de gang met het maken van deeg, het bedienen van de ovens en het beheersen van de kwaliteit. Hierin word je ondersteund door het team zodat je de fijne kneepjes van het vak kunt leren. Mocht je al ervaring hebben als bakker dat is dit mooi mee genomen. Je werkt van ongeveer 06:00-15:00 uur. Omdat je de hele dag staat is het fysiek een uitdaging. Je vormt samen met jouw collega’s een enthousiast team. Dankzij jullie inzet is elke dag weer een feest en liggen de producten iedere dag weer op tijd in de winkel.

Functie-eisen

  • woonachtig in omgeving Joure
  • fysiek sterk
  • ervaring met bakken(bij voorkeur)

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een bedrijf dat een echt familiebedrijf is. Ze brengen een groot assortiment van koeken op de markt. Het recept van vroeger staat nog steeds en is steeds verder geperfectioneerd. Ze zijn echter ook zeer trots op hun producten en de Friese cultuur staat centraal. Er werken ongeveer 20 medewerkers binnen het bedrijf en de lijntjes richting de directie zijn kort.

Wat wij bieden

Wij bieden een fulltime baan voor langere tijd. Het salaris is conform de bakkerscao en afhankelijk van jouw ervaring. Een richtlijn is € 5,- tot € 12,- bruto per uur. 

Ben jij de bakker die we zoeken en wil jij via Abiant aan de slag bij deze leuke opdrachtgever? Solliciteer dan voor 7 februari. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature van bakker? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via