Vacature: Medewerker hoveniersbedrijf

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Borger
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Geniet jij ervan om in de tuin aan het werk te zijn? Heb je groene vingers en houd je van afwisseling in jou werk? Wij zijn op zoek naar een assistent hovenier.

In de omgeving van Borger zijn wij op zoek naar een (assistent) hovenier. Er worden zowel aanleg,- als onderhoudsklussen uitgevoerd bij zowel bedrijven als particulieren. Het aanleggen van tuinen, bestraten, renoveren en onderhouden van tuinen behoort tot jouw dagelijkse werkzaamheden. Afhankelijk van jouw zelfstandigheid word je uiteindelijk zelfstandig naar een klus gestuurd.

Omdat je bij klanten komt is het belangrijk dat je representatief bent en over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Je hebt enige ervaring opgedaan als hovenier. Bij voorkeur heb je ervaring met bestratingen en beschik je over enige plantenkennis (geen must).

Functie-eisen

  • bezit van rijbewijs B (E) en eigen vervoer
  • ervaring als hovenier

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een kleinschalig hoveniersbedrijf in de omgeving van Borger. Met een klein team in een vrolijke werksfeer zorg je ervoor dat de klanten tevreden zijn over de aanleg of het onderhoud van de tuin.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor het gehele seizoen. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de provincie Drenthe. Het salaris is conform cao Hoveniersbedrijf en zal tussen €11,- en €14,- bruto per uur zijn. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd, ervaring en diploma’s.

Ben jij de (assistent) hovenier waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan snel op deze vacature. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via