Vacature: Verhuizer

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij klantvriendelijk en netjes op andermans spullen? Ben je daarnaast op zoek naar een uitdagende baan? Dan is deze vacature als verhuizer net wat voor jou!

Wegens toenemende drukte zijn wij op zoek naar een nieuwe collega verhuizer voor dit verhuisbedrijf. Als verhuizer ga je met je collega’s aan de slag bij zowel particuliere-  als bedrijfsverhuizingen. Het in- en uitpakken van een complete inboedel en het verplaatsen van verhuisgoederen uit het pand naar de verhuiswagen en andersom behoren tot je taken. Je werkt conform de regels en voorschriften conform de Arbowet. 

Functie-eisen

  • geldig VCA- certificaat
  • bereid zijn om meerdere dagen van huis te zijn

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een verhuisbedrijf in de gemeente Oldambt. Zij verzorgen particuliere en zakelijke verhuizingen in het binnen en buitenland. Samen met 6 collega’s kom je te werken in een dynamische werkomgeving waar een gezonde dosis humor op zijn plaats is.

Wat wij bieden

De verhuizer die we zoeken heeft een goede conditie, is klantvriendelijk en een echte aanpakker. Bij goed bevallen kunnen wij je een fulltime baan aanbieden voor langere tijd. Het bruto-uurloon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring en zal tussen de € 11,- en € 13,- zijn.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature of ken je iemand die deze functie goed zou passen? Neem dan voor 11 maart contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via