Vacature: Junior technicus

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij een technische opleiding afgerond en heb je ambities om door te groeien binnen een bedrijf? Word jij daarnaast enthousiast van elektrische en hybride technologie in bedrijfsvoertuigen? Dan is deze startersfunctie interessant voor jou en wie weet ben jij de junior technicus waar wij naar op zoek zijn! 

Dit is een startersfunctie met doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld een combinatie van productie en engineering. Wanneer je start in deze functie, dan begin je met de assemblagewerkzaamheden aan voertuigen waarop elektrische en hybride technologie wordt gebouwd. Concreet houd jij je bezig met: de montage van componenten voor elektrische en hybride systemen, bekabeling trekken en aansluiten a.d.h.v. aanwezige schema’s en met hydraulische componenten aansluiten. Daarnaast is er volop ruimte op extra werkzaamheden op te pakken en je te ontwikkelen tot een ervaren technicus. Het is geen baan voor even maar het is een baan voor het leven!

Functie-eisen

  • technische opleiding
  • kennis van, en werkervaring met, mechatronica, elektronica en hydrauliek
  • bereid tot bijleren

Over het bedrijf

Al deze werkzaamheden voer je uit bij onze opdrachtgever, dealer van MAN trucks. Ook houdt dit bedrijf zich bezig met onderhoud, reparatie en aanpassen van trucks en bedrijfswagens. Onze opdrachtgever is een echt familiebedrijf het gaat over van generatie op generatie wat bekend staat als een betrouwbare en veelzijdige partner in onder andere de transportsector. Kwaliteit staat voorop en jouw ontwikkeling zal centraal staan binnen het bedrijf. Ze zijn daarom echt op zoek naar een loyale werknemer die een super toffe werkplek zoekt voor onbepaalde tijd.

Wat wij bieden

Als junior technicus kun je fulltime aan de slag voor langere tijd. Afhankelijk van jouw persoonlijke ontwikkeling van vaardigheden en kennisniveau, wordt bepaald of, en op welk moment, er doorstroommogelijkheden zijn. Het startsalaris ligt tussen €12,- en €15,- bruto per uur. Al met al een zeer interessante job voor mensen die uitdaging zien in het werken in een jong, innovatief en groeiend bedrijf. Sta jij je popelen? Dat is een goed teken! Twijfel niet en reageer voor 12 maart! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via