Vacature: Technisch medewerker Elzinga Machinefabriek

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Uithuizermeeden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Voor de duur van ongeveer een half jaar zoeken wij een technisch medewerker. Iemand die feeling heeft met lassen en affiniteit heeft met techniek. Voel jij je aangesproken? Word dan technisch medewerker bij Elzinga Machinefabriek.

Als technisch medewerker van Elzinga machinefabriek ga je aan de slag in de machinefabriek. Hier verricht je hand- en spandiensten, je doet voorbereidend werk voor de lassers (Mig/Mag). Je verricht de volgende werkzaamheden als technisch medewerker: zagen, boren, sorteren, klaarleggen van snijwerk, verplaatsen van pallets en kleine hechtlassen maken. 

Functie-eisen

  • technisch inzicht
  • aantoonbare relevante werkervaring

Over het bedrijf

Elzinga Groep bestaat al sinds 1946 en is in de afgelopen uitgegroeid van loonbedrijf naar multi-inzetbare duizendpoot. 

De Elzinga Groep bestaat uit een veelzijdige bundeling van bedrijven, actief in de overslag, de grond-, weg- en waterbouw en productief in het fabriceren, onderhouden en keuren van hijswerktuigen en andere constructies. In de afgelopen 70 jaar groeide Elzinga Groep van loonbedrijf naar multi-inzetbare duizendpoot. Met ruim 120 medewerkers wordt dagelijks hard gewerkt aan het vakkundig bedienen en ondersteunen van de klant door een optimale oplossing voor elk probleem te bieden. Hierbij wordt de kwaliteit en veiligheid niet uit het oog worden verloren.

Wat wij bieden

Een uitdagende functie als technisch medewerker. De mogelijkheid om meer te leren over de techniek! Het gaat om een tijdelijke functie voor circa een half jaar. Beloning vindt plaats aan de hand van de GGI cao (voorheen LEO). Hierin wordt gekeken naar jouw relevante ervaring. Het uurloon ligt tussen de €12,- en €15,- per uur. 

Grijp jij deze kans met beide handen om als technisch medewerker te starten? Dan zien wij graag je cv tegemoet!  Solliciteren kan tot en met 15 maart. Abiant Spijk verzorgt voor Elzinga Groep de werving- en selectie voor deze vacature. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22

Deel deze vacature via