Vacature: CNC-frezer 5-assig

  • Salaris Tussen € 13,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Franeker
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij ervaren CNC-frezer en heb je verstand van een 5-assige freesmachine? Dan zijn wij absoluut op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Franeker zijn wij namelijk op zoek naar 5-Assige frezer. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

In jouw functie van 5-assige frezer werk je aan opdrachten waarbij één product gemaakt wordt. Er wordt daarom van je verwacht dat je flexibel bent en snel kunt schakelen tussen verschillende opdrachten. Verder ben je een ervaren CNC frezer en kun je overweg met minimaal een 3-assige freesmachine. De volgende werkzaamheden komen jou dan ook bekend voor: lezen van technische tekeningen, selecteren en toepassen van de juiste gereedschappen, opspannen van de producten, instellen en bijstellen van de machine, programmeren van de machine, nacontrole en invullen van meetrapporten. Je bent dus van alle markten thuis en leert graag bij.

Functie-eisen

  • opleiding en ervaring met CNC-frezer is een harde eis
  • kennis van 5-assige/ simultaan frezen

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een metaalbedrijf waar allerlei metaaltoepassingen worden geleverd en geproduceerd. Denk hierbij aan plaatwerk, complete machines maar ook losse onderdelen. Er is veel kennis in huis en collega's helpen elkaar graag om deze kennis gewaarborgd te houden. Onze opdrachtgever is een warm bedrijf waar een echte familiecultuur heerst. De onderlinge band tussen de collega's is goed en er heerst een open werksfeer.

Wat wij bieden

Het salaris is conform cao klein metaal (€13,- tot €18) bruto per uur. Je werkt in een dynamische, gezonde werkomgeving met een prettige werksfeer. Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen/ cursussen zijn bespreekbaar. 

Ben jij enthousiast geworden en wil jij via Abiant aan de slag bij deze leuke opdrachtgever? Solliciteer dan voor 17 april;. Heb je nog vragen over de vacature '5-assige freezer'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via