Vacature: Schoonmaker Sloten (Friesland)

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 2 uur
  • Standplaats Sloten
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een (bij)baan in de omgeving van Sloten(Friesland) en ben je op donderdag 1,5 uur per middag beschikbaar? Dan is een baan als schoonmaker net wat voor jou! Het leuke van schoonmaakwerk is dat je direct resultaat ziet van jouw bezigheden. Nieuwsgierig waar je aan de slag kunt? Lees dan verder.

Je gaat aan de slag in Sloten. In opdracht van een schoonmaakbedrijf maak je schoon bij een kinderopvang. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het afnemen van de tafels, het schoonmaken van de ruimtes, stofzuigen en dweilen van de vloeren en het schoonmaken van de toiletten. Het zou mooi zijn als je al ervaring hebt met schoonmaakwerkzaamheden, maar het belangrijkste is dat je zorgvuldig werkt. Hoe de werkzaamheden er precies uitzien zal de opdrachtgever uitvoerig met je door spreken zodat je goed voorbereid te werk gaat! Je werkt ongeveer 1,5 uur per keer op de donderdag. Het gaat hierbij om de middagen, tijd is in overleg.

Functie-eisen

  • ervaring als schoonmaker (bij voorkeur)
  • beschikbaar op donderdag

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een kleine onderneming uit de regio Joure. Persoonlijk contact staat voorop en er heerst een fijne onbevangen sfeer.  Het team bestaat uit ongeveer 10 mensen en stuk voor stuk werken ze met veel plezier en motivatie voor onze opdrachtgever. Werkplezier staat voor op daarnaast doen ze er alles aan om elke klant tevreden maken! Ondanks dat je veelal zelfstandig aan de gang bent in de kinderopvang maak je echt deel uit aan van het team. Je zult je gelijk welkom voelen binnen het team.

Wat wij bieden

We bieden jou een parttime baan op donderdag. De baan is prima te combineren met school of een andere baan! Het betreft een dienstverband voor langere periode . Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf en zal tussen € 11,- en € 12,- bruto per uur zijn.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Sloten? Solliciteer dan voor 25 april. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via