Vacature: Lasser TIG

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Delfstrahuizen
  • Opleidingsniveau OngeschooldMbo

Over de functie

Lasser, netjes, Tig dat zijn kernwoorden die jou perfect zouden omschrijven! Voor een super leuk bedrijf zijn wij op zoek naar een TIG lasser die van aanpakken weet! Nieuwsgierig geworden?  Wellicht is deze opdrachtgever in de omgeving van Delfstrahuizen precies de plek waar jij naar op zoek bent. 

Als Tig Lasser ben je voornamelijk bezig met het lassen van toebehorensproducten voor de jachtbouw. Je bent (deels) inzetbaar als lasser (TIG), maar ook andere bewerkingstechnieken behoren tot de werkzaamheden die je gaat uitvoeren! Omdat ieder jacht weer anders is, is er geen dag hetzelfde. Je bent een belangrijke schakel in het proces omdat het gaat om zichtwerk. Het is daarom belangrijk dat je netjes en secuur te werk gaat. Het leuke hier van is dat je gelijk je eigen werk kunt bewonderen. Kortom de ideale baan waar iedereen aan de slag wil gaan!

Functie-eisen

• affiniteit met metaalsector
• bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
• VCA- certificaat is een pré

Over het bedrijf

Als Tig Lasser kun je terecht bij het bedrijf van onze opdrachtgever. Deze richt zich op onderdelen van de luxe scheepsbouw, denk hierbij bijvoorbeeld aan de relingen. Het leuke van dit bedrijf is dat het gemaakte eindproduct ook direct door hen zelf gemonteerd wordt op de schepen. In deze functie ben je dus af en toe ook op locatie om bijvoorbeeld de relingen op een 110 meter luxe jacht te monteren. Gaaf toch?

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere periode. Er wordt gewerkt in dagdiensten. Inschaling is conform de Cao Metaal & Techniek. Het bruto-uurloon is afhankelijk van je ervaring en ligt tussen de € 12,- en € 15,-. Wordt dit super leuke bedrijf het volgende kernwoord op jouw lijstje? We maken graag kennis om de vacature verder te bespreken.

Wil jij aan de gang als lasser? Solliciteer dan voor 7 mei! Heb je nog vragen over de  vacature 'Lasser TIG'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via